TrueColor Silmänpohjakamerat

Silmänpohjamuutosten seulontaan ja diagnosointiin.

iCare-silmänpohjakameroilla otat yhdellä napin painalluksella täysin automatisoituja markkinoiden luonnollisimman värisiä silmänpohjakuvia.
iCare DRSplus silmänpohjakamera
iCare DRSplus

iCare DRSplus konfokaalinen silmänpohjakamera. DRSplus on erittäin helppokäyttöinen, suurimmaksi osaksi automaattinen eikä käyttöön tarvita vaativaa koulutusta. Laite soveltuu erinomaisesti optikkoliikkeeseen tai silmälääkärin vastaanotolle silmänpohjan muutosten seulontaan. DRSplus tuottaa korkearesoluutioisia luonnollisen värisiä 45° kuvia. Pupillin laajennusta ei tarvita.

iCare Compass silmänpohjakamera
iCare Compass

iCare COMPASS on ensimmäinen automaattinen fundus perimetri joka pystyy tekemään 2-24 näkökenttätestin ja tuottamaan luonnollisen väriset konfokaaliset kuvat silmänpohjasta samaan aikaan. COMPASS on skannaava opthalmoskooppi yhdistettynä automaattiseen perimetriin, joka tuottaa konfokaalista kuvaa funduksesta sekä mittaa retinan kynnysherkkyyden. Pupillin laajennusta ei tarvita.

iCare Eidon silmänpohjakamera
iCare Eidon

iCare Eidon on 60° laajakulmainen konfokaalinen silmänpohjakamera. iCare Eidon on ainoa silmänpohjakamera maailmassa, joka tuottaa luonnollisen värisiä ja laaja-alaisia silmänpohjakuvia. Kuvantaminen onnistuu ilman pupillien laajennusta ja tuottaa 60° silmänpohjakuvia yhdellä otoksella. Laaja kuvakenttä auttaa havaitsemaan muutokset silmänpohjassa helpommin.

Laitetilaukset ja tiedustelut: Tuotepäällikkö Juuso Hirvonen p. 040 865 1035 - [Suojattu sähköpostiosoite]