CenterVue DRSplus silmänpohjakamera

CenterVue DSRplus silmänpohjakamera.

CenterVue DRSplus silmänpohjakamera silmänpohjanmuutosten seulontaan.

DRSplus tuottaa 45 asteen väri-, red free-, hermosäie- ja punaisen kanavan silmänpohjakuvia, jotka ovat yhdistettävissä jopa 80 astetta laajoiksi mosaiikeiksi. Vaadittava pupillin koko on ainoastaan 2,5mm. Kuvan ottamiseen laite käyttää valkoista LED-valoa koko näkyvän spektrin alueelta, mistä johtuen sen kuvat ovat luonnollisen värisiä. Työskentelyvalona laite käyttää potilaalle näkymätöntä ja miellyttävää infrapunaa, minkä ansiosta livekuva on nähtävissä myös syvälle korioideaan tunkuvassa infrapunamoodissa. Konfokaalisen tekniikan ansiosta, kuvaus onnistuu myös kaihisesta silmästä sekä väliainesamentumista huolimatta.

DRSplus:n muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota laitteen ergonomiaan. Se ei sisällä lainkaan leukatukea, mistä johtuen myös suurikokoisimmat potilaat pääsevät helposti laitteen lähelle. Sen jalustat toimivat myös nostokahvoina, mistä johtuen sen liikuttaminen on vaivatonta.

DRSplus:n käyttäminen tapahtuu täysin automaattisesti ohjauspaneelia avulla. Käyttöliittymä on erittäin looginen, eikä se vaadi juurikaan koulutusta. Laite on laajalti verkotettavissa erilaisille järjestelmille ja etäkatselimille. Myös huolto on mahdollista tehdä verkon kautta etänä, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Lisätietoja: https://www.centervue.com/products/drsplus/