TrueColor Silmänpohjakamerat

Silmänpohjamuutosten seulontaan ja diagnosointiin.

CenterVue DRSplus, CenterVue Compass sekä CenterVue Eidon

CenterVue konfokaaliset silmänpohjakamerat tuottavat ainoina maailmassa TrueColor korkearesoluutiokuvia silmänpohjasta. Todelliset värit saadaan tallennettua käyttämällä valon lähteenä laajaspektristä valkoista valoa (440-650 nm). Vakiona myös IR valonlähde (750nm).
CenterVue DRSplus silmänpohjakamera
CenterVue DRSplus

CenterVue DRSplus konfokaalinen silmänpohjakamera. DRSplus on erittäin helppokäyttöinen, suurimmaksi osaksi automaattinen eikä käyttöön tarvita vaativaa koulutusta. Laite soveltuu erinomaisesti optikkoliikkeeseen tai silmälääkärin vastaanotolle silmänpohjan muutosten seulontaan. DRSplus tuottaa korkearesoluutioisia luonnollisen värisiä 45° kuvia. Pupillin laajennusta ei tarvita.

CenterVue Compass silmänpohjakamera
CenterVue Compass

CenterVue COMPASS on ensimmäinen automaattinen fundus perimetri joka pystyy tekemään 2-24 näkökenttätestin ja tuottamaan luonnollisen väriset konfokaaliset kuvat silmänpohjasta samaan aikaan. COMPASS on skannaava opthalmoskooppi yhdistettynä automaattiseen perimetriin, joka tuottaa konfokaalista kuvaa funduksesta sekä mittaa retinan kynnysherkkyyden. Pupillin laajennusta ei tarvita.

CenterVue Eidon silmänpohjakamera
CenterVue Eidon

CenterVue Eidon on 60 asteen laajakulmainen konfokaalinen silmänpohjakamera. CenterVue Eidon on ainoa silmänpohjakamera maailmassa, joka tuottaa luonnollisen värisiä ja laaja-alaisia silmänpohjakuvia. Kuvantaminen onnistuu ilman pupillien laajennusta ja tuottaa 60 asteen silmänpohjakuvia yhdellä otoksella. Laaja kuvakenttä auttaa havaitsemaan muutokset silmänpohjassa helpommin.